Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Извештаи за реализираните приходи и расходи во Буџетот на Општина Берово за 2020 година

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

23
JULY
2020

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец ЈАНУАРИ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец ФЕВРУАРИ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец МАРТ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец АПРИЛ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец МАЈ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец ЈУНИ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец ЈУЛИ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец АВГУСТ

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2020 година за месец СЕПТЕМВРИ

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Извештаи за реализираните приходи и расходи во Буџетот на Општина Берово за 2020 година

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ДЕКЕМВРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

24
Јануари
2020

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ДЕКЕМВРИ

LAST_UPDATED2
 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец НОЕМВРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

06
Декември
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец НОЕМВРИ

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец НОЕМВРИ

   

Квартален извештај 2019 - трет квартал

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Ноември
2019

Квартален извештај за извршувањето на буџетот на општина Берово за извештајниот период (кумулативно) за квартал од 01.01.2019 година до 30.09.2019 година

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Квартален извештај 2019 - трет квартал

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Ноември
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии