Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

Записници од седници на Совет на општина Берово (2013-2017)

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

10
Февруари
2015

 

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Записници од седници на Совет на општина Берово (2013-2017)

 

Записник од 40.тата седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 40.тата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
   

Записник од 39.тата седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 39.тата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
 

Записник од 38.мата седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 38.мата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии