Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

2017-2021 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИЦИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

06
Ноември
2017

Службен гласник на општина Берово бр.1

Службен гласник на општина Берово бр.2

Службен гласник на општина Берово бр.3

Службен гласник на општина Берово бр.4

Службен гласник на општина Берово бр.5

Службен гласник на општина Берово бр.6

Службен гласник на општина Берово бр.7

Службен гласник на општина Берово бр.8

Службен гласник на општина Берово бр.9

Службен гласник на општина Берово бр.10

Службен гласник на општина Берово бр.11

Службен гласник на општина Берово бр.12

Службен гласник на општина Берово бр.13

Службен гласник на општина Берово бр.14

Службен гласник на општина Берово бр.15

Службен гласник на општина Берово бр.16

Службен гласник на општина Берово бр.17

Службен гласник на општина Берово бр.18

Службен гласник на општина Берово бр.19

Службен гласник на општина Берово бр.20

Службен гласник на општина Берово бр.21

Службен гласник на општина Берово бр.22

Службен гласник на општина Берово бр.23

Службен гласник на општина Берово бр.24

Службен гласник на општина Берово бр.25

Службен гласник на општина Берово бр.26

Службен гласник на општина Берово бр.27

Службен гласник на општина Берово бр. 28

Службен гласник на општина Берово бр. 29

Службен гласник на општина Берово бр.30

Службен гласник на општина Берово бр. 31

Службен гласник на општина Берово бр. 32

Службен гласник на општина Берово бр.33

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: 2017-2021 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИЦИ

 

2013-2017 Службени гласници

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
JULY
2014

Службен гласник на Општина Берово бр.1

Службен гласник на Општина Берово бр.2

Службен гласник на Општина Берово бр.3

Службен гласник на Општина Берово бр.4

Службен гласник на Општина Берово бр.5

Службен гласник на Општина Берово бр.6

Службен гласник на Општина Берово бр.7

Службен гласник на Општина Берово бр.8

 

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: 2013-2017 Службени гласници

 

Службен гласник на Општина Берово бр.46

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
JULY
2014

Службен гласник на Општина Берово бр.46

LAST_UPDATED2
   

Службен гласник на Општина Берово бр.45

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
JULY
2014

Службен гласник на Општина Берово бр.45

LAST_UPDATED2
 

Службен гласник на Општина Берово бр.44

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
JULY
2014

Службен гласник на Општина Берово бр.44

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии