Насловна Актуелно

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

Се решава проблемот со водоснабдувањето во населба Јуруко

 

Се решава долгогодишниот проблем со водонабдувањето во населба Јуруко во Берово.

Прочитај повеќе: Се решава проблемот со водоснабдувањето во населба Јуруко

 

Исправка на О Б Ј А В А бр. 1/2020 ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ВО ОПШТИНА БЕРОВО

 

ОПШТИНА БЕРОВО

Исправка на О Б Ј А В А бр. 1/2020

ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ВО ОПШТИНА БЕРОВО

Прочитај повеќе: Исправка на О Б Ј А В А бр. 1/2020 ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ВО ОПШТИНА БЕРОВО

 

Известување за акција за собирање на КАБАСТ ОТПАД

 

Се известуваат жителите на Општина Берово, дека во текот на наредната недела, почнувајќи од понеделник 30.11.2020 година, Општина Берово во соработка со ЈПКР Услуга, ќе организира собирање на КАБАСТ ОТПАД (делови од мебел, душеци, теписи и слично).

Прочитај повеќе: Известување за акција за собирање на КАБАСТ ОТПАД

   

Општински кризен штаб, со нови мерки и препораки, по зголемениот број на позитивни лица, на територијата на оппштина Берово

 

На иницијатива на Градоначалникот на Општина Берово, денеска, со почеток во 10:00 часот,  одржан е  состанок, на Општинскиот кризен штаб.

Прочитај повеќе: Општински кризен штаб, со нови мерки и препораки, по зголемениот број на позитивни лица, на територијата на оппштина Берово

 

Општина Берово продолжува со дезинфекција на улиците

Во рамките на активностите, за заштита и превенција на населението, од КОВИД 19, општина Берово, продолжува со дезинфекција на улиците го градот и населените места.

Прочитај повеќе: Општина Берово продолжува со дезинфекција на улиците

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии