Насловна Култура Етно Плоштад Фестивал Етно плоштад фестивал 2015 - Програма

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Етно плоштад фестивал 2015 - Програма

27 Август

12:00 ч - Плоштад „Димитар Беровски“

Свечено отварање на фестивалот од страна на градоначалникот Драги Наџински

12.30 ч - Настап на КУД „ Димитар Беровски“.

Посета на саем “Малешевијата на дланка“

20:00 ч - Уска Кан

 

21:00 ч – Есма Реџепова

22.00 ч - Здравко Чолич

 

28 август (петок)

13:00 ч – Настап на фолклорни ансамбли од регионот

21:00 ч - Linzy Pollak (Австралија) и Етно Малеш

22:00 ч - DZIJAN EMIN & THE SSO

23:00 ч - Ламбе Алабаковски

24.00 ч- Слаткаристика


29 август (сабота)

13:00 ч – Настап на фолклорни ансамбли од регионот

21:00 ч - Malek Quarti & African Beats (Франција)

22:00 ч - Монистра

23:00 ч - Eye Cue

 

24:00 ч - Тамара Тодевска

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии