Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
1 Се решава проблемот со водоснабдувањето во населба Јуруко
2 Исправка на О Б Ј А В А бр. 1/2020 ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ВО ОПШТИНА БЕРОВО
3 Известување за акција за собирање на КАБАСТ ОТПАД
4 Општински кризен штаб, со нови мерки и препораки, по зголемениот број на позитивни лица, на територијата на оппштина Берово
5 Општина Берово продолжува со дезинфекција на улиците
6 Почнуваат средбите со граѓани, за креирање на Буџетот на општина Берово за 2021 година
7 Општина Берово, во соработка со ПС од ОН Берово, упатува АПЕЛ за заштита и превенција од КОВИД 19
8 Во Берово одбележан светскиот ден на сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди
9 Беровските ученици, кои следат настава со физичко присуство, добија визири
10 Започна изградба на пешачка патека по кеј на река Брегалница покрај автобуската станица во Берово
11 Се решава проблемот со водоснабдување во населба Јуовец
12 JABEH ПОВИК ЗА ВРАЌАЊЕ НА УПЛАТЕНАТА ТАКСА ЗА ПРИВРЕМЕН ПPECTOJ ЗА 2019 ГОДИНА НА СИТЕ КАТЕГОРИЗИРАНИ УГОСТИТЕЛСКИ OBJEKТИ
13 41 Седница на Совет на Општина Берово, во моментот се одржува on line
14 Општина Берово започнува акции за чистење на дивите депонии, АПЕЛ до граѓаните: Да не дозволиме истите да бидат обновени
15 Екипата на ОФК Малеш загосподари со првата позиција во третата фудбалска лига Исток
16 Општина Берово објави оглас за ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО ПАТ НА ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ВО ОПШТИНА БЕРОВО во туристичка населба Суви Лаки, туристичка населба Беровско Езеро и во Берово
17 СООПШТЕНИЕ ДО ГРАЃАНИТЕ- Учествувајте во донесувањето на одлуките на локално ниво
18 Уредени дрвјата во централното градско подрачје
19 Социјалниот совет на општина Берово го усвои социјалниот план за 2021 година
20 Ј А В Е Н П О В И К за субвенционирање на 100 % од трошоците за стерилизација на 30 женки-кучиња на територијата на општина Берово во текот на 2020 година

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии